Microneedling

Microneedling


Microneedling udnytter kroppens egen regenereringsproces ved at stimulere celledelingen og dannelsen af nye kollagene fibre. Apparatet sikrer en kontinuerlig "stempling" af huden med 50-100 gange pr. skekund samtidig med, at unikke ingredienser indsluses og booster hudens regenerering - resultatet bliver en bedre fasthed i huden og finere konturer.

Ved behandlinger tilføres de værdifulde ingredienser direkte i huden, og man behandler effektivet tør og slap hud, rynker, grov og ujævn hudtone, poser under øjnene, solskader og acne.

Ved denne kombination af unikke næringsstoffer og mange små stik som fugter og stimulerer hudens genopbygning (kollagensyntesen). Herved genvindes hudens styrke og glød, rynker reduceres og hudens optimale fugtbalance genetableres.


Forskellige områder kan behandles for målrettet at bekæmpe alle aldringstegn: ansigt, hals, decollete, håndryggen, indersiden af arme, indersiden af ben og mave.


Effekten ses med set samme, men bedst efter et par dage da kollagen og de nye kappilærer skal have tid til at gendannes, anbefaler vi at der skal gå 3-6 uger mellem behandlingerne og anbefaler 3-5 behandlinger for at opnå det ønskede resutalt.