BB GLOW

BB GLOW


BB Glow ansigtsbehandling er en af de nyeste og mest eftretragtede ansigtsbehandlinger, udviklet af koeanske kosmetologer og kendt verden over.

Med BB Glow indarbejdes fugt og mineraler i det yderste lag af huden, for på den måde at opnå en smuk og mere ensartet hud.

huden for et intensivt fugtgivende boost, som vil have en langvarig virkning på din hud.

Til BB Glow behandlingen anvendes et cosmeceutical serum, som tilføres med Nano nåle. serummet er baseret på naturlige ingredienser.

serummet bliver tilpasset din hudtype, tilstand samt behov for at opnå de bedste mulige resultater.


TIP.

For en hurtigere og flottere heling og behandlingsresultat, er det altid godt at du giver huden ekstra meget fugt op til din behandlingt. start gerne 3-4 dage inde. 

Kissum lips


BB GLOW LIPS.


BB Glow Lips er en forholdsvis ny metode til at få farve på læberne, samtidig vil de kunne se mere fyldige, vitale og smukke ud! 

BB Glow Lips er et godt alternativ til kvinder/mand, der ikke er interesseret i at få semi-permanentet læber. Her er muligheden for at teste om man synes at det kunne være flot med en farve  "læbestift" på læberne.

BB Glow- læbebehandling bliver udført med Skinpen med Nanohoved, hvor læbefarvens pigment har en fugtgivende og nærende effekt på dine læber, at de bliver glattere, sundere og yngre!

Kissum Lips 

Findes i 5 farver.

Burgundy

Red

Orange Red

Hot Pink

Pink


Alle produkter er KFDA godkendt og certificeret som sikre at bruge til en række behandlinger, inklusive BB Glow. Skinpen med nanonåle påfører pigmentfarven på læberne uden at den lægges dybt ned i læberne, men kun i det øverste lag af læbernerne med en max dybde på 0,15 til 0,25 mm.

da pigtmenteringsfarven ikke påføres meget dybt i huden, kam de varige effekter variere afhængigt af et antal behandlinger.